Noodhulp donatie

Op 6 november j.l. raasde de tyfoon met de naam “Rolly” over de Filippijnen, waarbij de Provincie ten Zuiden van de hoofdstad Manilla het hardst getroffen is.

De tyfoon is wereldwijd de zwaarste storm van dit jaar, met windsnelheden van 225 km per uur en hevige regenval. Dit gaf als gevolg overstromingen, modderstromen en aardverschuivingen, waardoor vele mensen (ongeveer 150.000 mensen) dakloos geworden zijn. Zij worden opgevangen in evacuatiecentra.

MSC (de congragatie van ome Kees) heeft ons benaderd om financieel te helpen. MSC brengt deze maand diverse voedselhulp konvooien naar de evacuatiecentra.

Wij vragen u via de donatieknop hieronder uw gift te doen om voedselpakketten te kunnen verschaffen aan de vele mensen die door orkaan "Rolly" dakloos zijn geworden en in evacuatiecentra opgevangen worden.

Ondersteun onze noodhulp en klik op de Doneerbutton! 100_doneer_hier.png

Lukt het niet om de betaling via ideal af te ronden, dan kunt u het te doneren bedrag ook rechtstreeks overmaken naar Stichting Doe Iets, bankrekeningnummer: NL12 RBRB 0939588862 onder vermelding van "donatie Noodhulp Rolly". 

We hebben de ticketreserveringsmodule van het festival op de website hiervoor aangepast om geen onnodige kosten te hoeven maken. Om een goede indruk te krijgen over onze andere acties lees hierover bij "Projecten".