Cristel de Laat

100_christel_de_laat.jpg

In 1996 start ze, uit het niets, bij een Brabantse Feesterij waar ze al vrij snel op nagenoeg alle themafeesten de hoofdrol vertolkt. Bij Omroep Brabant had Christel tijdens haar Feesterij periode al furore gemaakt met het tv-programma Da’s Nel. Als het typetje “Nel” bezocht ze in Brabant per fiets markten, horecagelegenheden en toeristische locaties.
Naast haar carrière als comédienne was Christel ook te zien op tv. Onder meer bij het programma Ook dat nog ; The Leed Night comedy ; Toren C.
Het
kijkerspubliek van Omroep Brabant kende haar reeds van Da’s Nel ; Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje; Wolfseinde; FijnFisjeNie.
Sommige tv-fragmenten van FijnFisjeNie en Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje vonden hun weg op you tube en scoorden binnen enkele dagen ruim 150.000 hits.
Ook filmproducenten weten haar te vinden. In een paar films vervulde ze een klein gastrolletje. New kids Nitro, Wiplala, en Kankerlijers zijn de bekendste
Eind 2014 maakte het theater met Christel de Laat kennis. Met de Warme Winter Show van Karin Bruers maakte ze een nagenoeg uitverkochte toer langs 35 Brabantse theaters. Een succes dat naar meer smaakt.

 

https://christeldelaat.nl/